Inför Motala borta

På lördag 6 augusti åker vi till Motala för match i Div 1 Norra. Avspark kl 16.00. Tränare Ulf Buskqvist säger så här inför matchen:

”Vi känner oss extremt redo för en svår bortamatch i Motala och kommer göra allt för att ordna med oss tre poäng hem. Nycklar för att lyckas är att alla spelare arbetar lika dedikerat i defensiven som senast mot Umeå och att vi kan etablera spelet, äga och vinna tillbaks bollen oftare på offensiv planhalva.
Matchen spelas på konstgräs och vi förbereder oss därför genom att lägga fredagens träningspass på konstgräs. Jag tycker det är värdefullt att komma in i rätt känsla när man byter från ett underlag till ett annat och en kort uppvärmning på matchdagen är sällan tillräcklig.
Veckans träningspass har varit energirika och intensiva och det är tuff konkurrens om platserna i laget. Glädjande nog är kapten Bellander tillbaks efter avstängning och det gör inte konkurrenssituationen mindre.”

Senaste nyheterna

Bra insats i Skövde

Då var det måndag igen och dags att dra igång en ny träningsvecka. Div 1-laget besökte Skövde i helgen för en match mot Superettan-motstånd. Matchen

Läs mer

Ny 2-1-seger mot Degerfors

Även fotbollshistoria kan ha en tendens att upprepa sig. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den 20 februari 2023 2-1. IF Karlstad-Degerfors på Solstadens konstgräs den

Läs mer

Matchen mot Degerfors IF

Kvällens match mot Degerfors IF spelas på Solstadens konstgräsplan, precis som planerat. Avspark kl 18.00. Entré 50 kr. Köp din biljett här: https://bit.ly/KarlstadFotboll_DegerforsIF Välkommen!

Läs mer

Strategiarbete inför framtiden

I helgen samlades styrelsen och huvudansvariga för olika sektioner inom klubben för ett grundläggande strategiarbete inför framtiden under rubriken ”Föreningsutveckling”. Genomgång av nuläge, mål och vision

Läs mer