Seger mot Team TG på Sola Arena

I går söndag var det premiär på Sola Arena och match mot Team TG stod på schemat. Det var en match när KF tog tag i det hela från start! Med ett inspirerat spel skapade hemmalaget chanser redan från start. Och i den första minuten bröt Johansson Bahar ett anfall från gästerna, ensam drev han upp och avlossade ett tungt skott, men TG:s bästa spelare för dagen, Aspholm, tippade bollen ut till hörna. Det var en match där KF var mer eller mindre helt överlägsna, sure, TG hade sina lägen men ingenting som var riktigt farligt i första halvlek. I minut 25 går Beqiri ned i mitten efter en duell, han leds ut i omklädningsrummet, och i hans ställe kom Qassem på i minut 28. Två minuter senare anfaller KF på vänsterkanten, Ericsson slår ett fint inlägg som möts av Qassems panna, bollen landade i nät. 1-0 var ett faktum.
I andra halvlek var det mest ett hemmalag som spelade av det som var kvar. Det var en halvlek som hade en hel del frisparkar. Först i slutet av matchen brann det till på riktigt igen. Och det var bortalaget som pressade på, efter att KF haft det mesta av spelet. I minut 92 ligger Karlsson som ett streck i luften när han räddar en farlig nick från gästerna som borde blivit mål. Och tre poäng var mer eller mindre säkrade, Och sedan blåste domaren äntligen av.
Med det kan vi inkassera tre poäng som är väldigt viktiga för självförtroendet.
Nästa match spelas hemma på Sola mot IFK Haninge, nästa lördag den åttonde oktober.

Senaste nyheterna

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer

Johan Bertilsson knäskadad

Den skada som Johan Bertilsson fick i senaste träningsmatchen visade sig vara allvarligare än vad första rapporterna sa. Främre korsbandet är av, vilket medför en

Läs mer