Välkommen Hanna Karlsson

Vi hälsar Hanna Karlsson välkommen till oss. 22 åriga Hanna har genom sitt arbete flyttat till Karlstad från Östersund, där hon senast spelat för Brunflo FK i div 2 och tidigare för Östersund DFF i Elitettan.

– Hanna har under provträning visat karaktär både på och utanför planen och när även Hanna visade intresse för spel hos oss så valde vi att signa Hanna, säger sportchef Paul Bouzy.

Hanna Karlsson är en offensiv spelare som mestadels spelat forward och Hanna vet var målet befinner sig och har gjort 5 mål i år för Brunflo.

– Jag har gjort några träningar med gänget och får känslan av att tränarna, klubben och laget kommer hjälpa mig att växa som fotbollsspelare. Jag ser fram emot att komma ut på planen med tjejerna i augusti, säger Hanna.

Senaste nyheterna

Förlust mot Täby

Nej, det ville sig inte. Karlstad Fotboll förlorade dagens bortamatch mot Täby FK med 1-0. Det som visade sig bli segermålet kom redan i 21:a

Läs mer

Dags för Täby borta

Lördag den 30 september beger vi oss till Tibblevallen för match mot Täby FK. Avspark kl 16.00. Sju omgångar kvar innan serien ska summeras, så

Läs mer