Kommentar till en situation i dagens match mot BP

Mot slutet av dagens match mellan BP och Karlstad Fotboll var det en sekvens på 10-15 sekunder där spelarna till synes stod still på planen och slutade spelade fotboll. Det har uppstått funderingar kring vad som egentligen hände. Det här är vår uppfattning om situationen:

BP ledde med 2-0 och det var bara några minuter kvar av matchen. Instruktioner kom från BP:s ledare att ta det lugnt, hålla bollen, inte gå på anfall utan låta oss jaga. Egentligen en naturlig åtgärd i det skedet av matchen.
Vår ledarstab uppfattade det hela som en provokation och valde att göra samma åtgärd som en markering. Vi förstår att det såg konstigt ut, men laget hade sannerligen inte gett upp, utan jagade vidare, förutom då de 10-15 sekunder som det handlar om.
Vi ber om ursäkt för det inträffade och gratulerar BP till segern. Nu laddar vi om inför hemmapremiären mot Haninge kommande helg. 
Glad påsk!

Senaste nyheterna

Kaptenen är klar!

Nu börjar truppbygget inför nästa säsong och som sig bör är kapten Andreas Bellander först ut att förlänga sitt kontrakt. Så här kommenterar Andreas sin

Läs mer

Nu ska det avgöras

Söndag, första advent och säsongens sista match för Karlstad Fotbollsutveckling i Div 2 Norra Götaland. Det är sannerligen en välregisserad avslutning på säsongen, både för

Läs mer