Rebecca Karlsson ny från Skoghall

Rebecca Karlsson, 16. Det är Karlstad Fotboll Dams senaste nya spelare inför säsongen i division 2. Rebecca, som är en stark, snabb och offensiv spelare, kompletterar truppen på ett mycket bra sätt. Hon kommer närmast från spel i Skoghall.
– Jag är tacksam över att få möjlighet att spela för Karlstad Fotboll. I Karlstad känner jag en god gemenskap och god möjlighet att utveckla mig som spelare tillsammans med andra spelare som vill samma sak som mig. Extra roligt eftersom deras stora satsning är på damfotbollen, säger Rebecca.

Senaste nyheterna

Guld till Annelie Larsson

Idag säger vi stort grattis till IF Karlstad Fotbolls styrelseledamot Annelie Larsson som har fått Svenska Fotbollförbundets förtjänstmedalj i guld. Överlämnandet skedde vid förbundets årsmöte

Läs mer

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer