Oavgjort i Umeå

Det blev en match där Karlstad Fotboll ägde bollen under stora perioder.

I sjätte minuten får vi en pangstart iom en fantastiskt snygg prestation av David Johannesson. Det kan ha varit årets mål.

I andra halvlek ryckte Umeå upp sig och kunde kvittera i matchminut 55 genom en nick av Jonathan Lundbäck.

”Det är lite slarvigt av oss, det är ett inlägg och vi missar lite i markeringarna och bollen kommer på fel yta för oss” säger tränare Ulf Buskqvist.

Vi har mycket bollinnehav och skapar flera målchanser.

”Vi hade två frilägen i andra halvlek och vi skapar mycket under hela matchen. Vi hade inte kunnat göra så mycket annorlunda idag för att vinna förutom att såklart sätta fler chanser” säger Buskqvist.

Nu har vi kommit fram till sista omgången i serien. Vi möter Hammarby TFF på Sola Arena söndag kl 15.00.

”Vi är fortsatt obesegrade på den nya arenan och vill ta en fjärde raka. Det hade varit ett bra avslut på denna säsongen och skönt att ha med sig in i början av nästa säsong”

Senaste nyheterna

Oavgjort i genrepet

Idag styrde vi bussen till Uddevalla för match mot Div 1-kollegan (om än i södra) IK Oddevold. Samtidigt var det genrep inför kommande helgs seriepremiär.

Läs mer

Bortamatch mot Oddevold

I morgon lördag åker Div 1-laget till västkusten för match mot IK Oddevold på Thordéngården. Avspark kl 14.00. Då är med andra ord genrep inför

Läs mer

Johan Bertilsson knäskadad

Den skada som Johan Bertilsson fick i senaste träningsmatchen visade sig vara allvarligare än vad första rapporterna sa. Främre korsbandet är av, vilket medför en

Läs mer