Fortfarande med i racet

Det var en viktig match igår, precis som alla andra matcher förvisso, men tyvärr lyckades vi inte fullt ut resultatmässigt denna gång. Vi inledde annars matchen bra med ett kontrollerat passningsspel med bollinnehav med flera goda försök att göra ett ledningsmål. Defensivt klarade vi på ett riktigt bra sätt, utifrån slutet på säsongen, att sätta hög press på Gefle med lyckat resultat. Jag tycker vi var det bättre laget i första halvlek och vi var verkligen nära att ha med oss en ledning i paus sett till de chanser vi skapade.

Vi startade andra halvlek på samma positiva sätt och Boye gjorde 1-0 på nick efter ett väl avvägt inlägg från Jacob i den 53:e minuten. Misstag tillhör fotbollen och tyvärr lyckas Gefle göra två mål i andra halvlek i minut 68 respektive 85 där individuella misstag och olyckliga omständigheter ställde till det för oss. Vi reagerade på ett bra sätt efter deras ledningsmål, ett sätt som vi borde reagerat på redan från början av säsongen, och som ledde till kvittering genom David. Vi försökte verkligen ge allt för att skapa läge i slutet men tyvärr gick tiden fort i slutet av matchen.

Vi är fortfarande med i racet om andraplatsen och för oss gäller nu att fortsätta jobba hårt, vara stolta över vad vi presterar som lag, och kontrollera känslorna. Än är inte loppet kört utan vi ger allt vi har och påverkar det vi kan påverka.