IF Karlstad Fotboll

Första segern kom mot Vasalunds IF

I den fjärde omgången kom så äntligen lagets första seger och det kändes lite extra att det var mot tabellettan Vasalund som detta hände.

Detta var en match då Karlstad Fotboll höjde sitt spel ytterligare en nivå och tog till vara på chanserna.

Anfallaren David Johannesson inledde målskyttet i den 19:e minuten då han förvaltade en framspelning från Agon Beqiri på bästa sätt.

Strax före pausvilan var det Daniel Mushitu som tryckte in ett inlägg, från Andreas Bellander, till 2-0. Detta var Daniels första match från start och den debuten lovade sannerligen mer.

Unge Lukas Rhöse fick äran att stänga matchen då han tog vara på en målvaktsretur och satte 3-0 när det återstod 20 minuter av matchen.

Förhoppningsvis kan man stå för en lika bra insats i nästa omgång(på tisdag) då man besöker Norrköping för att ta sig an den nya tabellettan Sylvia.